02:28

hej!

just nu sitter jag vid min mammas gamla dator som är väldigt seg.
funkar att blogga på i alla fall så det är ju bra har inte denna dator på jätte länge.
sitter och kollar på gamöa bilder som finns på den här datorn kanske lägger upp någon .
hmm vi får se men tror nog att jag gör de!
idag har jag inte gjort så mycket bara latat mig som jag alltid gör!

jag för ett par år sen i göteborg


Fjortis var ordet !

Fjorre!

 

BYEBYE!

Godmorgon

hej och godmorgon på er !
igår kom ju ronja hit, hon kom hit vid 23-23.30. vi pratade lite och sen gjorde vi lite busigheter och vid 00.00 eller kanske lite senare smet vi ut hihihi busiga men vi hade i alla fall tänkt att gå ut och bada men den vägen vi tog var otroligt läskig så vi gick där ifrån och satte oss på en bänk i närheten av där jag bor och pratade lite och det sjuka med de hela var attt det var helt knäpp tyst ute.
aja men sen gick vi in och mysde på mitt rum och sen vi 2 gick vi och la oss uppe i min säng och nu har jag nästan precis vaknat och ronja ligger fortfarande i sängen, jag kanske borde väcka henne .
Juste jag kom in på mitt första handsval av min gymnasieantagning!Så jag ska börja på stockholms hotell och resturang skolan som ligger i globen! ska gå resturanglinjen, ska bli kul och spännande!
 
BYEBYE!

Fotboll

hej just nu sitter jag och kollar på fotboll ! det är semifinal mellan tyskland-italien och jag hejar på tyskland. men alla andra verkar heja på italien..just nu leder italien med 2-0 :( vill se tyskland i final men om inte vill jag att spanien vinner finalen.
men tänkte bara skriva ett snabb inlägg för att uppdatera lite. juste snart kommer Ronja, hon frågade om vi skulle träffas och jag sa visst varför inte fast jag orkade inte gå någonstand så hon fick komma hit och ha de trevligt här med mig.
HEJA TYSKLAND!!
 
BYEBYE!

Första doppet !

hej och som det står i rubriken så har jag tagit mitt första dopp för i år och dessutom var det med Angelika och det var hennes första dopp också ! det var roligt men kallt bara 16 grader i vattnet.
 
Min dag började med att jag klev upp tidigt typ kl.08:50 för att jag skulle ner till tvättstugan och tvätta från 9-12.
lite jobbigt men får pengar av min pappa, så varför inte!
men sen latade jag mig lite och sen kom Angelika vid typ 3-4. vi snackade lite medans vi bytte om till bikinis. det var ju ganska fint väder idag så varför inte bada då.
efter att vi hade badat så gick vi till farsta centrum och satte oss på donken och köpte en Mcnuggets meny, standard för mig att köpa det. de är ju så otroligt gott med nuggets!
Vi delade på menyn !
sen kollade vi lite i butikerna i farsta centrum och jag köpte lite smink.
Jag köpte puder, bronzing puder och en puderborste.
kanske lägger upp en bild på de sen. sen gick vi hem till mig igen och bytte om till vanliga kläder och lyssnade på lite musik och sen var Angelika tvungen att åka hem så nu sitter jag här och kollar lite på tv.
har FF förutom att min brorsa är hemma och han gör aldrig något kul han bara sitter och spelar hela dagarna. Min pappa är någonstans nära dalarna med sina jobbarkompisar så det är skönt att kunna sitta vid datorn.
Men nu ska jag göra mat ! Mums
 
BYEBYE!

90210

hej orkar inte göra något idag så jag hittar väl på något imorgon istället men vet inte med vem men hittar väl nån jag kan vara med kanske bada med någon har ju inte tagit mitt första dopp än och de måste jag göra nån gång det kanske blir imorgon. just nu sitter jag och kollar på 90210, älskar de på programmet.
det tipsar jag att man ska kolla på.
längtar tills på fredag för då får man se vilket gymnasium man kommer in på och jag tror jag kommer in på mitt första hands val men det vet jag inte riktigt säkert men jag tror de. Jag längtar också att börja på gymnasiet, fast lite läskigt är de väl också eftersom man börjar på en ny skola helt själv fast har gjort de två gånger så jag tror jag kommer klara mig.
nu ska jag kolla vidare och jag uppdaterar imorgon för jag sitter vid min pappas dator som jag egentligen inte får sitta vid. Juste har fått en resa av mina föräldrar i avslutning present för att jag fick bra betyg när jag gick ut nian.
det ska bli kul för jag ska åka med min bästis. vi skulle egentligen åka detta år till spanien/kanarie öarna men vi ska åka nästa år istället till typ liverpool men inget är säkert men hoppas kan man alltid.fast då bara över en helg men roligt ändå.
BYEBYE

Snabbinlägg

hej ! ska göra lunch nu tror jag och sen kanske jag hittar på något med en kompis kanske
eller så skiter jag i de och bara latar mig.
jaja vi får se hur de blir.

BYEBYE!

Emelie

hejhej!
jag har tyvärr inte varit så bra på att uppdatera denna blogg. Det beror på att jag har varit på landet och sen har jag varit med Emelie dom två senaste dagarna.
men nu ska jag bli bättre. just nu sitter jag och gör ingenting sitter bara och slappar, Emelie gick nyss och jag skulle egentligen tvätta idag men har ingen nyckel till tvättstugan så då blir det lite svårt att tvätta och kommer få pengar för att ta hand om tvätt och städandet här hemma så varför inte .
 
jag har ju sommarlov så jag får lata mig hur mycket jag vill ! BYEBYE !
 

På väg ut till mitt landställe!

ja nu sitter jag på mitt rum och ska snart sticka ut till mitt landställe så komer inte att kunna skriva förens på måndag tror jag .
juste igår var jag på grönan med Angelika, det var grymt kul!
vi åkte allt ungefär förutom vissa grejer och ett par grejer gång på gång !! åkte nog insane och pop expressen mest !! juste de var ho som bjöd mig på grönan för hon hade fått en bonus grej när hon köpte sitt guldkort så jag fick gratis inträde och åkband :D
!
Men det var väl allt ses på måndag!

DANSBRUD4LIFE

Tja! Detta är min blogg
Det är jag som är DANSBRUD4LIFE, älskar verkligen att dansa och sjunga men älskar framför allt älskar jag musik.
Tänkte börja skriva här nu under sommaren.
Nu ska jag skriva lite om mig själv!
Jag är en tjej på 15år som just slutat nian och ska börja på gymnasiet till hösten, ska bli spännande och lite läskigt på samma gång. Jag ska börja på en Resturang linje. jag älskar att dansa och sjunga. ÄLSKAR musik för den delen också!
Tvn är min bästavän (hahaha skojar). Min bästavän är Emelie ! Men har två andra goda och väldigt nära vänner som heter Ronja och Angelika. !
Det är väl det mesta om mig
Nu är de sommarlooooooov! JAAAAAA men kommer dock sakna alla i min klass, vi har ju liksom gått i samma klass i tre år!

Ja, just nu sitter man här vid datorn och kollar typ på en film men ska snart sova för ska upp tidigt imorron för ska på grönan med Angelika. Ska bli roligt !
Mer uppdatering imorgon för nu ska jag sova !

HÄR ÄR JAG!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0